2011. július 17., vasárnap

Néhány természeti csoda


Ahhoz ,hogy egészségesek és fittek legyünk,sokat kell dolgoznunk és kitartónak kell lenni,de van néhány parányi kis csodaszer,amivel lényegesen sikeresebbek lehetünk:)
1.Almaecet: Zsírégető és méregtelenítő hatása mellett,segít a keringési zavarban szenvedőkön.Rengeteg hasznos anyagot tartalmaz ,mint pl. vas,kalcium,magnézium,kén,fluor,mangán,C,E,A,B1,B2 vitaminok,hogy csak néhányat említsünk.Gyerekek is használhatják.
2.Zöld tea:A tea leginkább említésre méltó pozítv egészségügyi hatása összetevőiben rejlik. Antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabbak a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek, melyek nagy koncentrációban fordulnak elő a teában.Segít a fogyásban,koleszterinszint csökkentő,rákmegelőző.
3.Ananász:fogyaszt és salaktalanít.Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, gyümölcssavak és enzimek – harmincdekányi ananász fedezi a felnőtt szervezet napi C-vitamin- és mangánszükségletét.
4.Mangó:Zsírégető.A Texas AgriLife Research tudósai megállapították, hogy a Mangó gyümölcs nem csak az emésztésre van jótékony hatással, hanem egyes esetekben a Talcotts mangó kivonat megakadályozza, megelőzi a vastagbél- és mellrák sejteket termelését és növeli a szervezet baktériumok ellen védekezését. Továbbá némi hatást mutat a tüdő, a leukémia és a proszatata rák esetében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése