2011. augusztus 19., péntek

Ember evő állatok???



Egyre több hír van arról szerte a világban,hogy emberek lettek áldozatok,támadások érik atúristákat stb... Mostani legújabb,hogy a parton napozó feleség szeme láttára marcangolta szét egy cápa a férjet a Seychelle-szigeteken. A fiatal brit házasok nászútra érkeztek a Praslinszigetre.A 30 éves férfi egyik karját és lábát sebesítette meg a cápa.Az ifjú férj belehalt sérüléseibe.

Oroszországban a Kamcsatka-félsziget vadonjában a hétvégén egy medve és bocsai élve ettek meg egy lányt és édesapját.A lány még haza tudott telefonálni az édesanyának,de amentőegységek halva találták. Állítólag a szakértők úgy vélik,hogy a medvék szándékosan emberre vadásztak...

Felmerül a kérdés vajon miért támadnak meg minket??? Elkerülhető lenne minden olyan baleset ami az állatokkal kapcsolatos,ha tiszteletben tartanánk az élőhelyeiket,illetve ha nem zavarnánk meg a mindennapi életüket..Erdő irtások,szemét szétdobálása mind azt eredményezi,hogy a vadon élő állatok közelebb kerülnek a lakott területekhez... Fogy az természetes élelmük,életterük így az ember szemetét kezdik dézsmálni... Ezekről csakis az emberek tehetnek,itt az ideje elgondolkozni azon,hogy mi lesz így,ha ezt tovább folytatódik...??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése