2011. augusztus 30., kedd

Lourdes csini és pasizik



Madonnának főhet a feje... A rút kiskacsa hattyúvá kezd fejlődni. Lourdes Madonna lánya igencsak kivirult és ennek egyenes következménye ,hogy a pasik is kezdik észrevenni. A pop anyuka lassan azon kell ,hogy gondolkozzon,miként őrizze lánya erényövét:):)

Brad Pitt után Hugh Jackman



Igazán nem panaszkodhatunk:) Magyarországon egymás után jönnek-mennek a világsztárok. A flash mob nevet viselő rendezvényre érkezik a világ egyik legszexibb pasija Hugh Jackman. A 42 éves színész bár nős,azért rengeteg női szívet tud megdobogtatni,valószínű így lesz ez szeptember 3.-án is amikor a Vörösmarty téren fog táncikálni:)

33 cm ennyi a derékmérete..


Az olasz Vogue magazin nem kis megdöbbenést váltott ki a címlaplányával. Stella Stennant derékmérete mindössze 33 cm. A 40 éves modell exrakarcsú derekához állítólag nem nyúltak,tényleg ilyen vékony... Itt csak az a kérdés,hogy hol tartja a gyomrát ,bordáit és egyáltalán,hogyan érte el mindezt???

Becsengetett a magyar kormány!!!

Szeptember elsejével Magyarországon az iskolakezdés mellett számos más dolgot is megkell emésztenie a magyar embereknek. Az Orbán kormány néhány kisebb-nagyobb változást írt elő .... Jön az úgynevezett chipsadó,érinti többek között az űditőitalokat,energiaitalokat,ételízesítőket és cukor tartalmú készítményeket.Nagyobb figyelemmel kisérik majd a külföldi rendszámú autókat.Megszűnik a szociális gáz- és a távhőtámogatás,átalakul a hulladékgazdálkodás és indul a tanyaprogram. Belenyúlnak a közmunkaprogramba..Hajrá magyar,győzd pénzel és erővel!!!

Baleset érte a magyar focistát!!!!



A magyar focistát Dzsudzsák Balázst baleset érte, kulcscsonttörést szenvedett szombaton. A sportolót hazaszállították és itthon megoperálták,sikeres műtét után az orvosok úgy számolnak,hogy talán 2hónap és újra a pályán lehet Balázs. Reméljük hamar felépül és folytathatja a labdarúgást.

2011. augusztus 28., vasárnap

Angelina Jolie haldoklik???




A népszerű Angelina Jolieról nagyon nem jó hírek keringenek.Állítólag évek óta küzd a leukémiával és az utóbbi időben súlyosbodott az állapota. Orvosai szerint már csak fél éve van hátra.. Angelina visszavonult a francia otthonukba,míg férje Brad Pitt pedig nálunk forgat és keresgél statisztákat. Kicsit sántít a hír,mert ha igaz volna,talán a férj se filmezne,hanem a felesége mellett állna. ok, a világsztár nagyon vékony,de mindig is légiesen karcsú volt. Talán ez is csak azok közzé a rémhírek közé tartozik amik már számos ÉLŐ hírességet temettek.... Mi nagyon bízunk ebben és minden jót kívánunk a színésznőnek!!!

2011. augusztus 25., csütörtök

Áldott állapotban Dobó Kata!!!



Magyarország egyik legszebb és leghíresebb színésznője,aki sokáig szingli életet élt végre családot alapít. Párjával Gulyás Leventével gyermek áldás elé néznek. Nem szerették volna világgá kürtölni,de mivel már gömbölyödik a színésznő,így értelme sincs tagadni. Mi csak gratulálni tudunk és sok boldogságot kívánni!!!:)

Sharon Stone-Csintalan...



Az 1992-ben bemutatott Elemi ösztön című film főszereplőnője Sharon Stone újra forgat. A színésznő bár már lassan húsz éve hogy megmutatta formás lábait,még mindig top formában van és sok 20 éves irigyen nézheti meg hosszú feszes combjait. Talán ezeknek a csodás virgácsoknak köszönheti,hogy megkapta a Csintalan Istenek című filmben Aphrodité szerepét. A szerelem és szépség istennőjeként él társaival együtt a mai New Yorkban.Igazán isteni filmnek ígérkezik:)

Lindsay Lohan sajnos ismét a padlón!



Fiatal,tehetséges és mégis egy roncs. Lindsay Lohan még csak 25 éves ,de több alkohol és drog problémája volt már.Folyamatosan arról írnak az újságok,hogy elvonón van,ha épp nem a büntetését tölti,akkor boltilopás,részegen vezetés vagy mint most a legújabb, padló alá issza magát egy szakadt pulóverben mint egy csöves... Az ember ilyenkor elgondolkozik rajta,hogy miért nem inkább a karrierjére fordítja az energiáit,illetve ,hogy hol van ennek a lánynak a családja..??? A válaszokat csak ő tudja,de sokan nagyon sok mindent megtennének azért amit ő elért és most kidob a kukába.....

2011. augusztus 19., péntek

Ember evő állatok???



Egyre több hír van arról szerte a világban,hogy emberek lettek áldozatok,támadások érik atúristákat stb... Mostani legújabb,hogy a parton napozó feleség szeme láttára marcangolta szét egy cápa a férjet a Seychelle-szigeteken. A fiatal brit házasok nászútra érkeztek a Praslinszigetre.A 30 éves férfi egyik karját és lábát sebesítette meg a cápa.Az ifjú férj belehalt sérüléseibe.

Oroszországban a Kamcsatka-félsziget vadonjában a hétvégén egy medve és bocsai élve ettek meg egy lányt és édesapját.A lány még haza tudott telefonálni az édesanyának,de amentőegységek halva találták. Állítólag a szakértők úgy vélik,hogy a medvék szándékosan emberre vadásztak...

Felmerül a kérdés vajon miért támadnak meg minket??? Elkerülhető lenne minden olyan baleset ami az állatokkal kapcsolatos,ha tiszteletben tartanánk az élőhelyeiket,illetve ha nem zavarnánk meg a mindennapi életüket..Erdő irtások,szemét szétdobálása mind azt eredményezi,hogy a vadon élő állatok közelebb kerülnek a lakott területekhez... Fogy az természetes élelmük,életterük így az ember szemetét kezdik dézsmálni... Ezekről csakis az emberek tehetnek,itt az ideje elgondolkozni azon,hogy mi lesz így,ha ezt tovább folytatódik...??

2011. augusztus 9., kedd

Magyarországon Prince!!!



A hétszeres Grammy-díjas popsztár ma lép színpadra a Szigeten. Bár híres arról,hogy rendszeresen lemondja az utolsó pillanatban a koncertjeit,talán nálunk nem folytatja ezt a hagyományát... Érdekes,sokoldalú ember aki híres a sexmániájáról ,de ugyanakkor konzervatív ember,aki isteníti az iszlám világot,de gyűlöli az internet világát. Utóbbi már csak azért is érdekes,mert előszeretettel használta a hálót a számai megismertetéséhez. Albumain pop,rock,blues,funky is megtalálható és keveredik.. A koncertje este nyolckor kezdődik elvileg másfél órás lesz,de ha olyan bulizós kedvében van a zenész akkor elhúzhatja akár kétórásra is:)

2011. augusztus 1., hétfő




A még megjelenésük előtt betiltottak reklámplakátokat. Az ok egyszerű agyon voltak restaurálva.. A most betiltott reklámfotók egyikén Julia Roberts a Lancôme cég egy olyan új alapozóját népszerűsíti, ami a cég állítása szerint tízéves kutatómunka eredményeként jött létre, és alkalmas tökéletes bőrt varázsolni használójának. A vállalat elismerte, hogy végeztek utómunkálatokat a képen, de azzal védekeztek, hogy a fotó tökéletesen visszaadja azt: milyen természetesen egészséges és ragyogó bőre van Julia Robertsnek. Christy Turlington szintén egy öregedés elleni alapózótól "szépült meg" túlzottan. Az őt ábrázoló relámfotón apró betűvel fel is tüntették, hogy a kép csupán illusztráció, ez azonban nem hatotta meg a brit reklámfelügyeletet: Julia Roberts reklámjával együtt erről a plakátról is úgy döntöttek, nincsen helye Nagy-Britanniában. Persze jogosan,hiszen nem valós képek,de még hasonlítani sem nagyon hasonlítanak az eredeti bőrükhöz....

Jennifer Aniston jön a baba???



A 42 éves színésznő lehet, hogy végre révbe ér?? Az tény,hogy nagyon sokszor írták már róla,hogy kismama,de most talán végre tényleg igaz.Nem régen bejelentette,hogy egy évig pihenőt tart és nem dolgozik illetve párjával (Justin Theroux) is közös otthont alapít. Jen több premieren is olyan ruhákat viselt ami ápol és eltakar,pedig az ő alakja tökéletes,nincs miért bújtatni.... A válasz még várat magára..Jen még nem erősítette meg a híreket...