2010. október 14., csütörtök

Courteney Cox Válik!!!!


Hivatalosan is megerősítette Courteney Cox és David Arquette, hogy véget ért a házasságuk, írja a Life & Style. „Igyekszünk a legjobb barátok és a lányunk felelősségteljes szülei maradni, és még mindig igazán szeretjük egymást” – áll a pár által kiadott közleményben, melyben a sajtó megértését és tiszteletét kérik.Én személy szerint nagyon sajnálom,hiszen az egyik nagy kedvencemről van szó...Remélem hamarosan arról cikkeznek majd,hogy mennyire boldog Courteney:)


2010. október 10., vasárnap

Vettel nyert Szuzukában



A két Red Bull megszerezte idei harmadik kettős győzelmét. Harmadik helyen zárt a Ferrari volánja mögött Alonso.Így igazán kemény harcra lehet számítani a világbajnoki címért... Jelenleg Webber vezet 220 ponttal,mögötte második helyen ketten is sorakoznak Alonso és Vettel a maguk 206 pontjával.Hamilton negyedik helye még add esélyt a vb cím elnyerésére,bár neki már tényleg nyomulni kell....192 pontjával.

2010. október 6., szerda

Jennifer Aniston




A 41 éves amerikai színésznőt a legkelendőbb nőnek kiáltotta ki a Vanity Fair/60 Minutes című tényfeltáró televíziós műsor. Tény: bomba alak és kedves teremtés:)

Ez már azért.......!!!




Részemről az egyik legsikeresebb magyar színésznőnek és műsorvezetőnek tartom Liptai Claudiát.Rendben van,nem mindenki osztja ezt a véleményt. Nem mindenki szerethet mindenkit,de az már szerintem egy kicsit túlzás,hogy már minden lépését erősen kritizálják. Daróczi Dávid halála, édesanya elvesztése is csak gonosz pletykák elindítását generálta. Akármit csinál mindent kifordítanak,már senkivel sem beszélgethet anélkül ,hogy hírbe ne hoznák vele....De ami a legújabb,hogy a Megasztárban milyen tinis cucokat visel,és hogy az mennyire nem illik neki..... Szerintem meg inkább nagyon sok irigy ember él ebben az országban....... Nem bírják lenyelni,ha valaki nem unalmas és sikeres ember!!

2010. október 4., hétfő

Melegszik a talaj Károly herceg talpa alatt:)




No csak,no csak..... Komoly pletyka kapott szárnyra a brit trón örököst illetően. A Globe magazin meglebegtette,hogy esetleg Károlyunk a fiúkhoz vonzódik.Több állítólagos szerető is előkerült. Az tény ,hogy a gyönyörű Dianat nem tudta boldoggá tenni, Camilla meg nem épp a női szépség megtestesítője,lehet ,hogy neki mindegy...:) Lehet ,hogy ez az újabb titok a családi háznál......

George Michael Börtönben...


A brit zenész július 4-én tartóztatták le, mert drog hatása alatt vezetett, s balesetet okozott.Miután a rendőrség marihuánát talált nála, letartóztatták őt, ám óvadék ellenében szabadon engedték. Michael augusztusban bűnösnek vallotta magát.Az eredmény:2 hónap dutyi!! hát megéri???

Elhúnyt a Legenda!!!




Csütörtökön, 85 éves korában meghalt Tony Curtis, magyar származású színészlegenda, a Van aki forrón szereti, a Spartacus, A megbilincseltek, A siker édes illata című filmek és a Minden lében két kanál című tévésorozat sztárja.Tony Curtis Bernie Schwartzként született New Yorkban, 1925-ben, egy Mátészalkáról kivándorolt magyar zsidó házaspár, Emaunel és Helen Schwartz legidősebb fiaként. Hollywood hercege című életrajzi könyve tavaly jelent meg magyarul. Híres volt hódításairól, szeretőiről. Fiatal, kezdő színészként Marilyn Monroe-val járt, állítólag több mint ezer nővel volt dolga élete során. Összesen hatszor házasodott, utolsó felesége, Jill, negyvenkét évvel volt fiatalabb nála, tizenhat évig voltak együtt.